Találkoztam egy nagyon jó termékkel, amit azonnal kipróbáltam. Azóta fogyasztom és "fogyasztatom" a családommal is.
ÉS AMI SZINTÉN FONTOS, AZ ÁRA NAGYON BARÁTSÁGOS!!!
INFORMÁCIÓ A GANODERMÁRÓL (PECSÉTVIASZGOMBÁRÓL)
Egy kis ízelítő:
"A termékkínálat magáért beszél, hiszen a felnőtt lakosság nagytöbbsége nem egyszerűen kávéfogyasztó, hanem egyenesen kávéfüggő. Jó érzés nekik egy olyan alternatívát felajánlani, ami tapasztalataim szerint jobb a szervezetük számára."
"Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma miatt bizonyos szempontból egészséges is, mert az antioxidánsok megvédenek a toxikus szabadgyököktől. A kávé serkenti az agyi vérkeringést, ezáltal frissítő hatása révén javítja a szellemi teljesítőképességet is.
Miért a DXN kávé a legjobb a piacon?
A DXN kávékat ganoderma kivonattal, ginzenggel, Tongkat Ali-val és Cordyceps-el keverik az egészségesebb hatások elérése érdekében:
1. A DXN kávé megszünteti a szövetek elsavasodását.
2. Élénkíti a vérkeringést.
3. Stimulálja az immunrendszert.
4. Antioxidánsokat tartalmaz.
5. Hangulatjavító hatása van.
6. Emeli az energiaszintet.
7. Csökkenti a fáradtságérzést.
A DXN kávé nemcsak egzotikus kávébabból készül, hanem 100%-os ganodermával keverik mesterséges színezék, ízesítő és tartósítószer nélkül."
"A GL kapszula a legjobb termék immunrendszerünk megerősítésére. A tudósok felfedezték, hogy a Ganodermában található alacsony molekuláris súlyú (tartalmú) poliszacharid aktivizálja a fehérvérsejtek felszínén található receptorokat. A vírustámadás alatt a normál sejtek interferont bocsátanak ki, hogy ezzel is figyelmeztessék a többi még nem fertőzött sejtet a támadásról. A GL kapszulában található poliszacharid rendelkezik azzal a képességgel, hogy a testünkben található interferon szintjét megemelje. Ezt a hatást azzal éri el, hogy stimulálja a fehér vérsejtek említett protein (interferon) kibocsátását. Így segíti az immunrendszer megerősítését."
Miért a kávéval párosították a Ganoderma gombát?
A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága. Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük - zseniálisan - kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil arabica kávét választva. A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, nem kell plusz étrend-kiegészítőt fogyasztani, csupán elég, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre.
Mitől lúgosító ez a kávé?
A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé, s ezt tovább csökkenti a Ganodema. A mai kor emberére a túlsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlene tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót. A Ganoderma kávé fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához.
A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban koffeintől!
NEKED IS FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET?